• De scherpste prijzen in de markt!
  • Uitgebreide service & garantie

Alle soorten SCHOONLOOPMATTEN Op maat gemaakt voor uw bedrijf

Prijsinformatie
De scherpste prijzen in de markt!
Uitgebreide service & garantie
Grote en kleine projecten
Dealer van alle topmerken

Schoonloopmatten

Bij een nieuwe projectvloer adviseren wij ook altijd schoonloopmatten van goede kwaliteit aan te schaffen.

In ons grote assortiment vindt u zowel binnenmatten als buitenmatten in alle standaard maten. Of u nu op zoek bent naar een borstelmat, een rubberen mat, een nylon mat of een spaghettimat. U slaag zeker bij Projectdecor!

Afwijkende afmeting nodig? Of wilt u uw inloopmat laten bedrukken? Geen probleem! Wij kunnen elke schoonloopmat geheel op maat voor u maken!

Voordelen schoonloopmat t.o.v. een droogloopmat

Een goede schoonloopmat verdient zichzelf snel terug! Tot 90% van het binnengelopen vuil wordt namelijk door de mat opgevangen. Dit in tegenstelling tot een droogloopmat. Hiermee wordt vooral het vocht opgevangen, maar niet al het vuil. Uw vloer blijft door een droogloopmat weliswaar droog, maar het vuil wordt mee naar binnen gelopen.

Kiest u voor een schoonloopmat, dan blijft uw vloer een stuk schoner. De mat zelf is snel en eenvoudig te reinigen. De besparing op uw schoonmaakkosten kan dan ook flink oplopen!

Inloopmatten met uw logo

Maak van de entree van uw winkel, kantoor of restaurant een echte eyecatcher door de door u gekozen schoonloopmatten te laten bedrukken met uw logo of met een door u gekozen tekst of slogan. Onze interieurstyliste denkt hierover graag met u mee!

Schoonloopmat kopen?

Wij zijn gespecialiseerd in de totale projectstoffering voor kantoren, horeca, winkels etc. De levering van alle soorten schoonloopmatten is een essentieel onderdeel van professionele projectstoffering.

Maar u kunt ook bij ons terecht wanneer u alleen behoefte heeft aan nieuwe inloopmatten. Wilt u weten welke binnen- en buitenmatten wij in onze collectie hebben? Wij sturen u hier graag meer informatie over. Vraag deze informatie aan via deze pagina of de contactpagina. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 078 6351343

Wilt u schoonloopmatten op maat laten maken? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Ook dan kijken wij uit naar uw berichtje of telefoontje. Een van onze adviseurs vertelt u graag meer!

desso
allure
luxaflex
moduleo