• De scherpste prijzen in de markt!
  • Uitgebreide service & garantie

Grote collectie RAAMDECORATIE Op maat en compleet geïnstalleerd

Prijsinformatie
De scherpste prijzen in de markt!
Uitgebreide service & garantie
Grote en kleine projecten
Dealer van alle topmerken

Raamdecoratie

Raamdecoratie is bepalend voor de sfeer en uitstraling van elk kantoor, instelling, winkel of horecagelegenheid.

Projectdecor levert alle soorten raamdecoratie in alle mogelijke kleuren. Wij zijn  officieel dealer van alle bekende merken zoals Luxaflex, Multisol en BD line. Daarnaast hebben wij een kwalitatief zeer hoogstaand eigen huismerk. Dezelfde kwaliteit en service, maar dan voor een veel lagere prijs.

Kiest u voor jaloezieën, rolgordijnen of shutters? Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Hoewel sfeer en uitstraling belangrijk zijn, is de juiste lichtinval en de akoestiek minstens zo belangrijk. Zo creëert u een prettige en productieve werkomgeving voor uw medewerkers.

De interieurstylisten van Projectdecor houden rekening met al deze aspecten. Zo creëert u een prettige en productieve werkomgeving voor uw medewerkers of een sfeervolle omgeving om uw klanten in te ontvangen.

Raamdecoratie op maat gemaakt en compleet geïnstalleerd

Het correct installeren van raamdecoratie is echt een vak apart. De medewerkers van Projectdecor verstaan dat vak als de beste! U kunt het inmeten, op maat maken en ophangen van uw jaloezieën, gordijnen of lamellen dan ook met een gerust hart overlaten aan onze vakmensen. Onze stoffeerders gaan snel, vakkundig en met een minimum aan overlast te werk.

Totaalprojecten en styling

U kunt bij ons niet alleen terecht voor raamdecoratie, maar voor de gehele stoffering van uw kantoorruimte, instelling of bedrijfspand. Onze interieurstylisten geven uw bedrijf een totale make-over!

Bij ons geldt: afspraak is afspraak! Voor elk project, groot of klein, maken wij een planning en een plan van aanpak. Wij zijn gewend te werken met strakke deadlines zonder in te boeten aan kwaliteit.

Prijzen raamdecoratie

Bent u benieuwd wat Projectdecor voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies over de beste raamdecoratie voor uw bedrijf? Of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op en laat u positief verrassen! Wij komen graag bij u langs om u te adviseren en inspireren!

 

desso
allure
luxaflex
moduleo