• De scherpste prijzen in de markt!
  • Uitgebreide service & garantie

Grote collectie PROJECTVLOEREN Snel & vakkundig gelegd

Prijsinformatie
De scherpste prijzen in de markt!
Uitgebreide service & garantie
Grote en kleine projecten
Dealer van alle topmerken

Projectvloeren

Wij hebben alle soorten hoogwaardige projectvloeren in ons assortiment. Al onze vloeren zijn geschikt voor intensief gebruik en onderhoudsarm. Wij helpen u graag bij het kiezen van de meest geschikte projectvloer voor uw ruimte.

U vindt onze slijtvaste en stijlvolle vloeren in kantoren, bedrijven, horecagelegenheden en instellingen in heel Nederland!

Onze collectie projectvloeren

Kantoorvloeren, bedrijfsvloeren, horecavloeren….voor elk type vloer hebben wij de beste oplossing! In onze collectie vindt u o.a. projecttapijt, PVC vloeren, laminaat, Marmoleum en Novilon. Wij zijn officieel dealer van alle bekende topmerken zoals Moduleo, Ambiant en Therdex. Daarnaast hebben wij een kwalitatief zeer hoogstaand huismerk projectvloeren dat wij kunnen leveren tegen de laagste prijzen in de markt!

Kleuren en materialen

Qua materialen en kleuren zijn de opties bijna oneindig. De beste keuze maken is dan ook geen makkelijke klus. Een van onze adviseurs komt graag bij u langs om u de mogelijkheden te laten zien en u te helpen bij uw keuze. Wij adviseren u graag welk type projectvloer het meest geschikt is voor uw situatie. Onze interieurstylisten verzorgen desgewenst de gehele interieurstyling van uw  kantoorruimte, winkel, restaurant of bedrijfruimte.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. Daar kunt u ons aanbod projectvloeren met eigen ogen bekijken. Wij hebben alleen al meer dan 500 PVC vloeren op voorraad! U kunt zonder afspraak langskomen, maar wanneer u van tevoren een afspraak maakt, zorgen wij dat onze projectstoffering specialist alle tijd heeft om u goed te adviseren.

Scherpste prijzen voor projectvloeren

Onze projectstoffeerders leggen elke nieuwe projectvloer snel en vakkundig. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door onze scherpe prijzen.

Of het nu gaat om een kleine kantoorruimte van 20m2, een kantoortuin van 2000 m2, een winkel of een nieuwe horecagelegenheid: u kunt altijd rekenen op het beste advies, de vakkennis en de uitgebreide service van Projectdecor! Bij ons vindt u gegarandeerd de beste projectvloer!

desso
allure
luxaflex
moduleo