• De scherpste prijzen in de markt!
  • Uitgebreide service & garantie

KASTEN OP MAAT voor uw bedrijf Uniek, mooi en praktisch

Gratis 3D ontwerp
De scherpste prijzen in de markt!
Uitgebreide service & garantie
Grote en kleine projecten
Dealer van alle topmerken

Kasten op maat voor elke ruimte

Waarom zou u kiezen voor standaard kasten wanneer u ook kasten op maat kunt laten maken? Zo krijgt uw kantoor, bedrijfsruimte, school of winkel pas echt een unieke uitstraling!

Op maat gemaakte kasten zijn niet alleen mooier, ze zijn ook nog eens erg praktisch en kunnen efficiënt gebruik maken van ruimtes waar u geen standaard kast kunt plaatsen!

De prijzen voor het maatwerk van Projectdecor zijn ongetwijfeld lager dan u denkt!

Kasten op maat? Alles is mogelijk!

De mogelijkheden zijn eindeloos! Denk bijvoorbeeld aan archiefkasten, schuifdeurkasten, boekenkasten, draaideurkasten of inloopkasten. Onze specialist in  interieurstyling  adviseert u graag over de kleuren, mogelijkheden en materialen.

Gratis en vrijblijvend 3D ontwerp

Voor elke kast maken onze ontwerpers van tevoren een 3D ontwerp. U krijgt op deze manier een heel goed beeld hoe de kasten op maat er precies uit komen te zien. Na akkoord op het ontwerp gaan onze vakmensen voor u aan de slag!

Wij staan niet alleen bekend om ons uitstekende vakmanschap, maar ook om onze service. Het laten maken van een 3D ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend! Het verplicht u helemaal tot niets! Ook het laten inmeten van de kasten is een gratis en vrijblijvende service van Projectdecor.

Levering en montage

Heeft u de gehele projectstoffering aan ons uitbesteed, dan is de realisatie van de op maat gemaakte kasten daar een onderdeel van. Uw adviseur zorgt ervoor dat alle werkzaamheden zoals het leggen van de vloer, het installeren van de raamdecoratie en het in elkaar zetten van uw kasten naadloos op elkaar worden afgestemd.

Is uw bedrijfsruimte al helemaal ingericht en wilt u alleen kasten op maat laten maken door een gespecialiseerd bedrijf? Dan kan dat natuurlijk ook! Ook dan kunt u gebruik maken van het gratis inmeten en het gratis 3D ontwerp!

Laat u informeren en inspireren door onze kasten op maat!

Bent u alleen tevreden met het beste vakmanschap? Neem dan contact op met Projectdecor! Wij komen graag bij u langs om u alles te vertellen en te laten zien over kasten op maat. Laat u inspireren door ons eerder opgeleverde werk en laat u verrassen door onze ongekend scherpe prijzen en uitgebreide service.

Bewaren

Bewaren

desso
allure
luxaflex
moduleo