• De scherpste prijzen in de markt!
  • Uitgebreide service & garantie

Interieurstyliste Dagmar Sommer Creatief, praktisch & eigentijds

Maak een afspraak
De scherpste prijzen in de markt!
Uitgebreide service & garantie
Grote en kleine projecten
Dealer van alle topmerken

Interieurstyling

Professionele en creatieve interieurstyling is essentieel voor elk bedrijf! U wilt een ruimte creëeren waarin uw medewerkers zich prettig voelen en productief zijn. Maar u wilt ook een uitnodigend interieur zodat u de beste indruk maakt op uw klanten en bezoekers.

Zelf heeft u weet u ongetwijfeld al wat u met uw bedrijf wilt uitstralen en waar uw medewerkers behoefte aan hebben. Onze professionele interieurstyliste kan uw wensen en ideeën vertalen naar creatieve, moderne en praktische oplossingen.

Onze interieurstyliste

Styliste Dagmar Sommer verzorgt de interieurstyling voor alle klanten van Projectdecor. Zij zorgt niet alleen voor een creatief ontwerp, maar heeft ook alle kennis in huis van de technische kant van interieurstyling.

Of het nu gaat om een grote winkel, een intiem restaurant of een compleet kantoorpand: Dagmar zorgt voor dé perfecte interieurstyling. Ook als u zich op beurzen en events professioneel en opvallend wilt presenteren, kunt u bij Projectdecor terecht!

Onze werkwijze

U kunt via deze website of telefonisch direct een afspraak inplannen met onze interieurstyliste Dagmar. Zij komt graag bij u langs om uw wensen op het gebied van interieurstyling in kaart te brengen. Het gesprek vindt altijd plaats bij u op locatie. Op die manier krijgt Dagmar een beter beeld bij uw wensen, de mogelijkheden en de huidige sfeer. Ook kan zij alvast de maten van de ruimtes opnemen.

Deze eerste inventarisatie is vrijblijvend. Na uw akkoord maakt ze een compleet interieurontwerp. In dit ontwerp worden de met veel zorg uitgezochte kleuren, de soort projectvloer, de perfecte raamdecoratie, meubels en accessoires gepresenteerd.

De stoffeerders van Projectdecor zorgen vervolgens voor de perfecte uitvoering van het interieurontwerp.

Specialist in interieurstyling voor bedrijven

Wilt u meer weten over de interieurstyling door Projectdecor? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor het laten maken van een interieurontwerp? Dan horen wij graag van u!

 

desso
allure
luxaflex
moduleo